Black Cat Bone

Black Cat Bone bestaat uit 6 toffe gasten die voor een deel al lang met elkaar speelden in een stevige cover band. Heel vaak opgetreden op festivals, zalen, cafe’s zoals bijvoorbeeld Het Barbiertje in Hellevoetsluis, maar ook in de voorprogramma’s van De Dijk, Kane, Van Dik Hout, Rowwen Heze, De Sjonnies, Guus, Herman Brood etc.

 Vanaf 2016 gaan ze helemaal voor de blues. Van Muddy Waters tot Robert Cray. Geen houten klazen, veel performance, rauw en urgent. Met Dries van Ingen heeft BCB een geweldige bluesharp speler die het publiek echt weet mee te nemen.. Zanger Dennis Vingerling is overtuigend en een echte entertainer. Sologitarist Simon vlecht pakkende rifs door de bluespatronen. En dat is nog maar een greep uit deze flitsende band, waarvan het plezier altijd af spat.

 De band vindt zijn roots in 1994 in Willemstad. Daarna in verschillende samenstellingen gespeeld en uitgewaaierd over Nederland. Toch wordt het meest  in onze regio opgetreden zoals in Klundert op het hoofdpodium van de braderie, op het 5 mei festival in Zuid-Beijerland, in Breda, Zevenbergen, Heijenoord en natuurlijk in Willemstad zelf.

https://www.youtube.com/watch?v=fDRLHLFhjVw