De 67-ste editie van de MUZA komt er weer aan! Vorig jaar hebben we een uitstapje gemaakt naar het Raadhuisplein vanwege het verbouwen van de havenkom in Dinteloord. Deze werkzaamheden zijn inmiddels klaar. Dat betekend dat we dit jaar weer terug keren naar de gezellige havenkom om daar op 20, 21 en 22 aug weer MUZA te vieren.

Daarbij staat uiteraard weer centraal de knusse en gezellige opstellingen zoals u dan van ons gewend bent. Bijkletsen met vrienden en familie en wellicht dat er ook oude bekenden Dinteloord op komen zoeken, het is dan ook vaak een reünie voor mensen wat de MUZA dan toch ook weer zo leuk maakt.

Mede dankzij de vele trouwe sponsoren en vrijwilligers die achter de MUZA staan hebben we dit jaar weer een afwisselend programma in elkaar weten te zetten waar iedereen plezier aan kan beleven.

U kunt ons ook helpen om in de toekomst MUZA te blijven organiseren, door “Vrienden van de MUZA” te worden. Het inschrijfformulier vindt u hier.

Het MUZA bestuur en comité leden plus eetcafé Havenzicht gaan er weer voor zorgen dat het ook dit jaar weer een super MUZA wordt. We zien u graag op 20, 21 & 22 augustus rondom de haven in Dinteloord.

 

Pieter Vlamings.
Voorzitter Stichting MUZA Dinteloord