De 66-ste editie van de MUZA komt er weer aan! We zijn alweer even gewend aan de MUZA aan de Haven, alleen dit jaar zal de MUZA toch weer anders zijn dan anders. Vanwege de aankomende veranderingen aan de haven gaan we namelijk voor één jaar terug naar het Raadhuisplein in Dinteloord. Daarbij staat nog wel centraal de knusse en gezellige opstellingen zoals u dan van ons gewend bent. Bijkletsen met vrienden en familie en wellicht dat er ook oude bekenden Dinteloord op komen zoeken, het is dan ook vaak een reünie voor mensen wat de MUZA dan toch ook weer zo leuk maakt.

 

Mede dankzij de vele trouwe sponsoren en vrijwilligers die achter de MUZA staan hebben we dit jaar weer een afwisselend programma in elkaar weten te zetten waar iedereen plezier aan kan beleven. Het beloofd ondanks deze eenmalige verhuizing ook op het Raadhuisplein weer een gezellige MUZA te worden.

 

U kunt ons ook helpen om in de toekomst MUZA te blijven organiseren, door “Vrienden van de MUZA” te worden. Het inschrijfformulier vindt u hier.

 

Het MUZA bestuur en comité leden plus eetcafé Havenzicht gaan er weer voor zorgen dat het ook dit jaar weer een super MUZA wordt. We zien u graag op 15, 16 & 17 augustus op het Raadhuisplein.

 

Pieter Vlamings.
Voorzitter Stichting MUZA Dinteloord